“Exclusive for You”

‘’Ons familiebdrijf werkt met hart en ziel in de au-pairbemiddeling. We vinden het geweldig dat we zoveel families en au pairs hebben geholpen. Het is voor iedereen een leerzame en mooie ervaring waar later met veel plezier op terug wordt gekeken.”

Over ons

AuPair Exclusive is een familiebedrijf en heeft, volgend jaar, 25 jaar ervaring met het inzetten van au pairs bij families. Om de au-pairperiode voor alle partijen zo prettig mogelijk te laten verlopen, besteden wij veel aandacht aan profielen van zowel families als au pairs.

Discretie & veiligheid voor alles

Grondige screening is het geheim van ons succes als bemiddelaar. Dit vormt de basis van onze unieke persoonlijke begeleiding. Voor ons geldt: discretie en veiligheid voor alles, voor beide partijen. Dat betekent onder meer dat we alleen au pairs met een visum plaatsen, dat we alleen werken met gezinnen waar we een goed gevoel bij hebben. Vooraf maken we duidelijke afspraken met zowel de au pair als de familie. We blijven te allen tijde betrokken. Tijdens de gehele au-pairperiode hebben we persoonlijk contact, zodat we er met z’n allen een fijne, onvergetelijke en waardevolle tijd van kunnen maken. Met veel culturele interactie.

Steeds vaker actieve senioren

Bij een au pair denkt u waarschijnlijk al snel aan gezinnen, maar ook families zonder kinderen maar met huisdieren of actieve senior families kunnen bij ons terecht. We hebben voor iedere situatie een passende au pair, zodat al uw wensen vervuld kunnen worden.

Wilt u kennis maken?

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor. Dan vertellen wij u alles over onze ervaringen en werkwijze. Neem contact met ons op.

’Wat ik zo mooi vind? Dat we niet alleen gezinnen met kinderen kunnen helpen, maar ook families met huisdieren en actieve senioren. We willen dat mensen genieten van het leven en als wij kunnen helpen door een geschikte au pair te zoeken, doen we dat met heel veel expertise en liefde.’’

Leer onze au pairs kennen

Bent u op zoek naar een au pair voor uw gezin? We helpen u graag verder!