Families

Maak kennis met onze au pairs

Culturele Uitwisseling, wat betekend dit voor mijn gezin?

Een au pair in huis is vertrouwd, ze leven mee met je gezin, zijn er altijd en worden onderdeel van je gezin. Het is een fantastische culturele uitwisseling die het gezin veel oplevert. Buiten de licht huishoudelijke taken, helpen zij ook mee met de kinderen en huisdieren geeft een au pair uw gezin meer flexibiliteit en rust. En hoe leuk is het als uw kinderen of u zelf dan kennis maakt met verschillende talen, internationale keuken en culturen.’’?

Voor een stabiel en flexibel gezin

Heeft u een heerlijk dynamisch leven waarin reizen, kinderen, werken, huisdieren, sporten en sociale contacten centraal staan? Om dit met elkaar te kunnen combineren is het belangrijk om het thuisfront goed te regelen. Dat kan door een au pair in uw gezin op te nemen. Een au pair zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit voor u en uw gezin.

Vertrouwen, discretie & veiligheid voor alles

Een vreemd persoon toelaten in uw persoonlijke omgeving is natuurlijk niet zomaar iets. Daarom is grondige en zorgvuldige screening de basis voor een perfecte match tussen gezin en au pair. Met meer dan 25 jaar ervaring in de au pair wereld weten wij die match voor u te maken. Voor ons geldt: vertrouwen, discretie en veiligheid voor alles, zodat u met een gerust hart de zorg voor uw eigendommen, kinderen, huisdieren en huishouden aan één van onze au pairs kunt overdragen. 

families-3

Culturele uitwisseling

Een au pair brengt veel meer dan de beste hulp voor uw gezin. Het is toch fantastisch dat u en/ of uw kinderen zomaar een nieuwe taal leert en nieuwe normen en waarden ontdekt. En dat u jonge intelligente mensen uit de hele wereld kennis laat maken met de Nederlandse cultuur en taal. Daar zit de echte meerwaarde, een prachtige win-winsituatie.

"Het is fantastisch om mee te maken dat een au pair uit Ecuador, tijdens kerst, samen met je gezin oliebollen staat te bakken. En dat Nederlandse kinderen gebakken bananen leren kennen. Dat is toch waardevol."

Willemijn van Dam

Leer onze au pairs kennen

Bent u op zoek naar een au pair voor uw gezin? We helpen u graag verder!