“Exclusive for You”

‘’Een au pair in huis is een fantastische culturele uitwisseling die het gezin veel oplevert. Naast het helpen bij de licht huishoudelijke taken en meehelpen bij de kinderen en huisdieren, geeft een au pair uw gezin meer flexibiliteit en rust. En hoe leuk is het als uw kinderen of u zelf dan kennis maakt met verschillende talen en culturen.’’?!

Voor een stabiel en flexibel gezin

Heeft u een heerlijk dynamisch leven waarin reizen, kinderen, werken, huisdieren, sporten en sociale contacten centraal staan? Om dit met elkaar te kunnen combineren is het belangrijk om het thuisfront goed te regelen. Dat kan door een au pair in uw gezin op te nemen. Een au pair zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit voor u en uw gezin.

Vertrouwen op nummer één

Een vreemd persoon toelaten in uw persoonlijke omgeving is natuurlijk niet zomaar iets. Daarom is een perfecte match tussen gezin en au pair heel belangrijk. Met meer dan 20 jaar ervaring in de au pair wereld weten wij die match voor u te maken. Bij ons staat vertrouwen op nummer 1, zodat u met een gerust hart de zorg voor uw eigendommen, kinderen, huisdieren en huishouden aan één van onze au pairs kunt overdragen.

Culturele uitwisseling

Een au pair brengt veel meer dan de beste hulp voor uw gezin. Het is toch fantastisch dat u en/ of uw kinderen zomaar een nieuwe taal leert en nieuwe normen en waarden ontdekt. En dat u jonge intelligente mensen uit de hele wereld kennis laat maken met de Nederlandse cultuur en taal. Daar zit de echte meerwaarde, een prachtige win-winsituatie.

Het is fantastisch om mee te maken dat een au pair uit Ecuador, tijdens kerst, samen met je gezin oliebollen staat te bakken. En dat Nederlandse kinderen gebakken bananen leren kennen. Dat is toch waardevol.

Au_Pair_Review

“Een au pair in huis hadden we veel eerder moeten doen. Het brengt zoveel rust en veel qualitytime met de kindjes.’’

Lees meer

Au_Pair_Review_2

“Persoonlijk contact met de au pair is belangrijk. Geef haar feedback, zodat ze van alle situaties kan leren.”

Lees meer

au-pair-review

” Maak duidelijke afspraken met elkaar. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en kan er volop genoten worden.”

Lees meer

Leer onze au pairs kennen

Bent u op zoek naar een au pair voor uw gezin? We helpen u graag verder!