“Exclusive for You”

‘’Professionaliteit, betrouwbaarheid, discretie en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk. We zijn erkend referent van de Immigratie en Naturalisatie Dienst. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de au-pairbranche, zijn we daarnaast lid van verschillende brancheorganisaties. Dit zijn betrouwbare organisaties die helemaal thuis zijn in de au-pairwereld.’’

Erkend Referent van de IND

Om als au-pairbureau een verblijfsvergunning aan te kunnen vragen voor au pairs, zijn we erkend referent van de IND. We hebben hiervoor een procedure doorlopen om de erkenning te krijgen. We zijn een betrouwbare partner van de IND.

BONAPA

Wij zijn aangesloten bij de Branche Organisatie van Nederlandse Au Pair Agentschappen (BONAPA). Deze organisatie behartigt de belangen van haar leden, maar ook die van de gastgezinnen en au pairs van de leden. Daarnaast geeft BONAPA adviezen en voorlichtingen aan de leden over relevante wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij professioneel handelen.

IAPA

De International Au Pair Association (IAPA) is een toonaangevende wereldwijde brancheorganisatie voor au pairs en culturele uitwisselingen. Om lid te worden moet er aan strenge zakelijke en ethische normen voldaan worden. De organisatie beschermt ook de rechten van au pairs en gastgezinnen.

‘’Doordat we aangesloten zijn bij verschillende betrouwbare au-pairorganisaties weet u zeker dat wij een betrouwbaar en professioneel bureau zijn. Deze keurmerken worden niet zomaar gegeven. We zijn daarom erg trots dat we deze keurmerken hebben en dat we iedere dag mensen blij mogen maken met onze uitgebreide persoonlijke service.’’

Au_Pair_Review

“Een au pair in huis hadden we veel eerder moeten doen. Het brengt zoveel rust en veel qualitytime met de kindjes.’’

Lees meer

Au_Pair_Review_2

“Persoonlijk contact met de au pair is belangrijk. Geef haar af en toe feedback, zodat ze van alle situaties kan leren.”

Lees meer

au-pair-review

“Maak duidelijke afspraken met elkaar. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en kan er volop genoten worden.’’

Lees meer

Leer onze au pairs kennen

Bent u op zoek naar een au pair voor uw gezin? We helpen u graag verder!