“Exclusive for You”

‘’Elke nationaliteit is bij AuPair Exclusive welkom. We zijn vooral gespecialiseerd in au-pairkandidaten uit de Filipijnen, Indonesië, Colombia, Ecuador en Zuid-Afrika. We vinden het belangrijk dat au pairs een goede opleiding hebben gehad, positief zijn ingesteld, ervaren zijn en goed met situaties kunnen omgaan. Ze zijn tweetalig opgevoed en spreken Engels.’’

Maak kennis met onze Au Pairs

Een 100 procent match vinden wij heel belangrijk, daarom bespreken we graag met u alle wensen. Een au pair zorgt voor rust, flexibiliteit en stabiliteit in uw gezin. Wij hebben een uitgebreid bestand met au pairs. Hieronder treft u een selectie aan, kijk of er al een kandidate bij zit die perfect bij uw gezin past. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 20.51.14

Zuleyka is een verantwoordelijke, vrolijke en slimme jonge vrouw. Heeft veel oppas ervaring en ze houdt ervan om eindeloos met kinderen te tekenen, naar het park te gaan en boekjes te lezen.

Land:Ecuador
Taal:Engels, Spaans
Leeftijd:22

Schermafbeelding 2016-06-30 om 11.43.48

Karen heeft een universitaire opleiding gedaan. Ze is spontaan, creatief en werkt het liefst met kinderen. Ze heeft onder meer ervaring als begeleider op een spiritueel jeugdkamp.

Land:Ecuador
Taal:Engels, Spaans
Leeftijd:23

Schermafbeelding 2016-06-27 om 20.44.46

Karla is van Filipijnse afkomst. Ze heeft een bachelor degree en werkt nu als assistent-verpleegkundige in een privékliniek in Dubai. Daarnaast werkt ze met kinderen van expat-gezinnen.

Land:Filipijnen
Taal:Engels, Tangaloc, Arabisch (basis)
Leeftijd:21

Ofelia

Ofelia is van Filipijnse afkomst. Zij heeft een universitaire opleiding afgerond en komt uit een groot gezin. Ze heeft nu twee jaar ervaring als au pair in Hong Kong en wil graag Nederland, maar ook Europa zien. Ze is super enthousiast van zichzelf en met kinderen.

Land:Filipijnen
Taal:Engels, Tangaloc, Mandarein (basis)
Leeftijd:26

Sepupu Tessa

Eva Juanita komt uit het prachtige Indonesië. Zij heeft een universitaire opleiding afgerond en speelt graag volleybal. Ze is gek op koken en kan heel goed zingen. Het is een gepassioneerde kandidate die graag naar Nederland wil komen.

Land:Filipijnen
Taal:Engels, Duits en Bahasa
Leeftijd:27

Chante

Chante komt uit het bloemige Zuid-Afrika en woont in Kaapstad. Zij werkt momenteel in een museum en is erg sportief. Zij houdt van surfen en schaatsen, maar is ook gek op het lezen van een goed boek.

Land:Zuid Afrika
Taal:Engels, Afrikaans
Leeftijd:18

Ontmoeting?

Heeft u een au pair gevonden en wilt u weten wat de verdere procedure is? Neem dan contact met ons op.